сряда, март 08, 2006

Печелиш

Правилата, доста хора ги спазват напоследък.

Прави ми впечетление, че за да си пробивен сред блог-четящите среди трябва да си колкото се може по-шарен-цветен, с пределно самочувствие, самооригинален, ругаещ и "естествен".

Най-важното е да качваш колкото се може повече картинки, снимки и по-малко текст.
Колкото по-шарен е блог-а ти, толкова по-интерсен и популярен ставаш. За това качвай снимки - саморъчно изтръгнати от цифровата ти мини машина, взети назаем от интернет или каквито намериш.
Явно е, че масавостта предпочита да гледа шаренийки пред дълги колони с текст.

Така спечелил веднъж наблюдаващите очи, постепено можеш да се впуснеш и в по-дълги повествования за всички неща, които ти хрумнат докато се застояваш в тоалетната. Да считаш, че мнението ти вече има тежест и ще бъде обсъдено на следващата сбирка на канал #чета-блогове.
Естествено, задължително условие е или да си достатъчно интелигентен, за да не допускаш каквито и да било лингвинистични грешки или просто да си дръпнеш нужната програма за тяхното редикатиране. Все пак не трябва да ставаш смешен, а ти да осмиваш! ;)

Ако отговоряш на по-горните условия, то ЧЕСТИТО ти току що спечели безплатно и неангажиращо следният линк, от който можеш да дърпаш колкото душата ти иска и блога позволява картинки, за да си интересен.

Give me more?!

  1. johnkstuff
  2. processrecess
  3. notmartha
  4. veganlunchbox
  5. cabel.name
Сайтовете не са подредени по номера случайно и безразборно ;)...

Другата страна на нещата:
  1. tricycleblog

1 коментар:

аум каза...

...hm ne mi haresva tazi ideq - tova syrevnovanie, chii blog e po dobyr i populqren, neshtata gi pisha za sebe si, ne za drugite. Nqkoi ot postovete sa za opredelen chovek i znam che toi shte gi prochete ostanaloto ne e vajno