четвъртък, юни 15, 2006

Chill me и изкуството да си почиваш



За вечери като тази излпува една дума – с таг болд – в бедният речник на съзнанието ми, а именно страхотна.

Въпреки ширещият се хладен фронт, а може би и заради него, – «Градът никога не спи!».

План-конспект...

Намираш двама твои много любими приятели, които не си виждал от 3 месеца (приблизително).Свързваш се с тях в началото на седмицата за уточняване на кратка среща в някой делничен ден след работният период.

В уреченият ден – намираш най-удобните си дрехи, достатъчно добре изглеждащи, за да отидеш с тях първо на работа. Необичайна препоръка в предвид датата от календара – да ти е топло с тях.

По възможност те вземат с кола си от работа. След това откривате заедно някое ново заведение от веригата “нашите любими за посещение”. Настаняваш се удобно, докато усмихната (в по-добрият случай) сервитьорка записва любимите ви изкушения.

Магията на добрия и полезен разговор започва сама. (Няма нужда от Хари Потър или Абра-Кадабра.)

Обикновено, ще ти разкажат за всички вероятни и невероятни събития и истории от последно време, докато ти също споделяш свободно информация от папката “любими моменти в последните 3 месеца” (без опасност от нахлуване на неидентифицирани типове носещи маски).

:::Удобното състояние се запазва за неидентифициран период от време с начало в точката – три ... (следва любимото за сезона), и край в оправянето на сметката, с инерционният момент до малко след това...:::

Смехът ви озвучава залата, докато експериментират върху теб с последния забавен тест, който са научили приятелите ти. А се смеят, защото си избрал например, че пиеш кафе с мляко, канела и приятели, докато си насочил лодката към остров, където може да си поговориш с дърво (за яхването на дивия кон – в друга история).

Накрая трябва да се прибереш у вас, тананикайки Уърлд Холд Он – например, където с изненада откриваш, че те чака ½ кутия от любимите ти бонбони.

А кой каза, че било не приятно да се виждаш с бившите си любовници?!

2 коментара:

аум каза...

Tova ne e li snimkata koqto napravi kogato posledno se vidqhme v BLAZE? Neshto razkaza ne mi se svyrzva tochno s tova sybitie... qvno e imalo oshte edno hodene tam :)

Des каза...

Не съм ходила там, от тогава.

Просто снимката се вързва с виждане със стари приатели, което е част от идеята на поста и за това реших да я кача, ако мислиш, че не е добре ще я махна?!