сряда, октомври 18, 2006

Големите П: Лора


Започвам с Лора не за друго, ами защото по стара легенда, по мое усмотрение възникнала на келтския остров, „Дамите са с предимство”.

Беше едно малко момиченце, с голям характер и много въпроси за живота, когато се запознахме. Сега е едно момиче, което научава всеки ден отговор на някои от въпросите си и обича да създава цели, които с ловка атака, много усмивки и малко ядове да осъществи реално.

Тя е ръчка. Бърка в чуждите умове и знания, копнежи и желания и търси, както ловец на миди, търси бисери. Не винаги намира, често затваря търсенето с омразното движение Ent, Ent, Alt+F4. Но това не спира ентусиазма ù в срещата с нова мида по пътя из океана.
Tя е Моника (от „Приятели”), когато става въпрос за чистене. Може да бъде и едно голямо ухо с памет за записване, когато има нова информация за разучване.
Съдържа в себе си характера на беленчанче, което знае какво иска и не се срамува да го вземе. И ще ти каже открито мнението си, стига да си готов да я изслушаш.
Никога не може да се ориентира из улиците на града, но винаги стига там, за където е тръгнала. :-)
Обича да пътува на стоп, защото среща нови необработени поля, които да изоре с неуморимото си желание за нови души, които да бъдат ръчнати от милото ù задаване на въпроси за съществуването днес, а и защото е по-евтино и емоционално.
Не харесва преструвките и ако искаш да я спечелиш трябва винаги да си себе си, така както тя самата ще бъде с теб.
Естествено тя е още много неща и има много в себе си, но първите ми асоциации за нея бяха тези и предполагам, че те са най-важното.

За мен, Лора е лято.

Няма коментари: