вторник, декември 30, 2008

Утре никога няма да умре

Идва времето да изпратим старата година и да посрещнем новата. За мен това винаги е било празник по задължение, въпреки че е радостен факта, че целият свят празнува по едно и също време, в кавички разбира се.
Ето спомням си при посрещането на 2000 година как по телевизията даваха как празнуват хората от различни държави - това беше наистина нещо интересно във връзка с празника по посрещането на новата година, жалко е че не стана една добра практика.

Чудя се как е редно да поздравяваш приятелите си, които са далеко от теб за новата година, визирайки часовата разлика. Дали трябва да се чуете два пъти?!? Това е добър въпрос за Въпросите и Отговорите на Yahoo!.

Иначе утре стават 7 години от смъртта на моята любима баба. За едни сватба, за други брадва, както се казва. Споменавам това във връзка с днешният ден, когато изведнъж започнах да си припомням интересните моменти, които са ми се случили с моята баба и да ги разказвам на близкостоящите. Чак след това се сетих какъв ден е утре.

Утре е празник - празен ден. Възползвайте се от възможностите на празнотата и изживейте прекрасно всеки момент от утрешния ден, от всеки утрешен ден, поне до догодина по това време, когато ще ви пожелая нещо още по-прекрасно и мъдро надявам се. :)))

Няма коментари: