неделя, юли 17, 2005

Фрапиращо розово

Неделният ден винаги съм го свързвал със скука и ленност. Обикновено, след лудориите в съботната вечер човек обича да се излежава до късно, и общо взето да се намързелува за цялата седмица.
Е, и този уикенд не беше много по-различен. Само дето днес съм зареден с онова лудо съботно настроение и готовност за шеметни нощни приключения. Днес определено не се чувствам както в неделя!
Може би, това се дължи на двете жени, с които днес си фрапирах следобеда, в уюта на клуб Моно (място, на вид доста стилно и изискано - удобни меки розови канапета, с кръгли розови възглавници, ниски дървени маси, красив цвят от орхидея, музиката -чиилаут, на моменти с лек комерсиален отенък, допълва напълно атмосферата, която предразполага да забравиш всякакви проблеми).
Може би, това се дължи на неизживяната пълноценна съботна вечер. А може би и на розовият сън, който имах тази нощ... Кой знае? Важното е, че се чувствам много свежо в момента и съм изпълнен с прекалено много енергия, която за съжаление не мога да изразходя, защото утре съм на работа и няма да мога да му отпусна края.

Няма коментари: