четвъртък, август 10, 2006

disorganization = дес-организейшън

Без никаква организя протича и таз годишното ми заминаване за моренцетототото...

Довчерашното ми тормозене на добричкият ми шеф най-накрая подейства и той ми заяви - "Заминавай!". - Да се разбира нещо от рода на - айде махай се, че ми писна да ме тормозиш всеки ден с твоето море и еди кога си те очаквам сутринта бодра смяна на работа :).

Все още не съм си нагласила прехвърлянето и подготовката за източването на банковите ми сметки и билет за влака нямам, но такива неща винаги може да свършиш и в последната минута на възможното - примерно към 5:30 следобяд. Разчитайки, че банковите и жп - служителките вече са си починали (не умрели, а изкарали отпуската си) и няма да са толкова бюрократично агресивни и не дружелюбни.

Палатка така и не си купих, тъй като моята (изгоряла от слънцето вече, предполагам) сестра до късно снощи се двоуми дали да дойде с мен на къмпинг. Последното и (дали не трябва да се чете като предпоследно!??) решение е да не я очаквам.
Надявам се все пак да намеря някое свободно местенце, където да пренощувам.

Няколко пъти (стотина поне) повторих на моите приятели, че отпуската ми по план график е от 14ти до 18ти август, а опън еър-а започва на 11ти. Разбира се, обаче те се бяха подготвили за ранното заминаване на 10ти, докато съвсем случайно не се чухме на 7ми, за да им каза за 101-ви път, че плановете са съвсем различни.
Което промени изцяло красивата картина, която протовно на волята ми, съзнанието рисуваше за подредбата на почивните дни.

Дали ще стигнем до Варна утре - не се знае естествено още, тъй като аз нямам билет и ще разчитам на добрият (не Уил Хънтинг) си късмет, както обикновено.

Освен всичко това, Мартин ми предложи да пътуваме заедно с нощният влак, но ответ по този въпрос от мен все още няма, тъй като незнам за кой влак ще се вредя с билет - междудругото, ако някой своенвременно чете този ми пост и знае дали има билети за влаковете до Варна да ми предаде тази информация навреме плийз! :)
Съобщение по гълъб относно пътуването ми ще пратя на Марто, веднага след като и аз самата бъда осведомена по въпроса.

Каквато и да е информация относно местонахождението ни по преспиването - никой от нас четиримата няма естествено, на място и пак с добрия чичко Късмет се надяваме да не се наложи да се спрем на така нежеланият от беленската дружина план - спане по палатки в най-близкият до Созопол къмпинг. Тук е момента да ви напомня, че ако сте имотен магнат от созополският край предожения на цени в рамките на разумното за сезона (ако съществува такова определение въобще ?!?) се приемат до събота/неделя следобяд.
Уточнение за денят няма - както би трябвало да ви е станало от по-горният текст.

Подготовка на багаж и всякакви такива дреболии - ще бъдат извършвани до последната минута преди потеглянето към централната гара. Само да не забравя да си купя паста за зъби, че останалата в къщи стига за още 3-4 дена само.

И други неща мислех да напиша, но се залутах в мислите си нещо...

Този пост е хаотично, несвързано и неграмотно написан. Благодаря ти, че стигна до тук в неговото четене. :) Весело изкарване и на теб. А да, и хубаво време да ни сполети всички!

1 коментар:

Tanya каза...

До колкото ми е известно, най-хубавите неща стават, когато не сa планирани. Въпреки че има риск. Пожелавам ти твоят "риск", изпълнен с толкова емоции и очаквания да бъде успешен. :)
Благодаря за пожеланието за весело изкарване, макар да съм на работа, (докато ти ще си, Бог знае къде!!!). Дано наистина ни сполети хубаво време - и астрологично, и душевно. :)
И... Have a time to remember!